¾ kg kogeflæsk, 
suppeurter, 
1 timiankvist, 
2 laurbærblade, 
5-6 peberkorn.
Til gele: 
4 dl eddike, 
½ dl vand, 
1 ituskåret løg, 
salt, 
3 laurbærblade, 
6-8 peberkorn, 
2 blade husblas.
Allerførst koges flæsket med urter og laurbærblade. Småkoger ca. 1 ¼ time, hvorpå flæsket tages op og suppen sies gennem et kaffefilter.
Til geleen bringes eddiken i kog sammen med vandet og 1 dl af den siede suppe, det ituskårne løg, laurbærblade, salt og peberkorn. Koger et kvarterstid, sies, og i den varme suppe smeltes den udblødte husblas. Flæsket skæres i nette skiver, lægges taglagt i et halvdybt serveringsfad, og dekoreres med laurbærbladene. Når geleen begynder at stivne, dryppes den forsigtigt henover flæsket.
Ved serveringen pyntes anretningen langs fadets sider med ensartede skiver af rødbeder.
--