800 g svinekam uden ben 
3 spsk Olie 
100 g løg, i skiver 
500 g skrællede kartofler, skåret i tynde skiver 
2 spsk mælk 
1 knivspids muskat 
salt og peber 
Bruningsfadet forvarmes i 6 minutter ved 100%. 
Kødet pensles med 2 spsk olie og brunes på alle sider i bruningsfadet. 
Steg videre i 5 minutter ved 100%. 
Tag kødet op og hæld væden fra. 
Kom resten af olien i bruningsfadet, tilsæt løg og rør godt rundt. 
Læg kartoffelstykkerne i fadet, hæld mælken ved og drys muskat henover. 
Læg kødet midt i fadet. 
Sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter ved 100% med låg. 
Fjern låget og steg yderligere 7 minutter ved 100%. 
Tilsæt salt og peber 3 minutter, før stegetiden er forbi. 
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%