Logo

Fondue med marineret kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g filet af okse-, lamme- og svinekød
3 fed hvidløg
6 enebær
1 citron
6-8 stilkemynte elller evt. citronmelisse
friskkværnet peber
salatblade til pynt
1 l. hønsebouillon

Skær kødet i meget tynde skiver
Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger.
Knus enebærrene i morter.
Skyl og tør citronen, riv skallen fint.
Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem.

Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber.
Drys krydderblandingen på kødskiverne.
Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over.

Sæt det i køleskab et par timer.

Anret kødet på salatblade.
Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rechauden.
Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!