De små ruller: 
Rulledej 
Gulerødder 
tomat, meget lidt og kun selve tomatkødet  
bønnespirer 
chili 
hakket oksekød 
olivenolie 
soya 
 
Ris: Brune eller vilde (kan svitses med grønsagerne) 
Grønsager: 
Gulerødder 
tomat 
bønnespire 
bambusskud 
babymajs 
chili 
rødløg 
soya
 
De små ruller: 
Kødet steges let, grønsagerne tilsættes, til sidst soya, salt og peber. 
Steges kun meget let. 
Tomaterne steges ikke, men rulles koldt i.
Rullerne pakkes ind i rulledej og steges på en pande til de er gyldenbrune.
Grønsagerne: Steges let i wokken, så de stadig er sprøde. 
Brug gerne nok tomater til at få lidt "sauce" + salt og peber
  
Tips: Man kan dyppe i mangochutney.
Grunden til at man skal være lidt forsigtig med tomaterne er, at når de bliver varme flyder de ud og det vil gøre dejen blød. men netop også derfor er de rigtig gode til "saucen".