Logo

Foreller med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store eller 4 små portionsforeller
1 bdt hakket persille
1 bdt finthakket dild
1 tsk salt
1 1/2 dl tør hvidvin eller fiskebouillon
jævning

Forellerne skrabes og renses.
drys ses indvendig med slat og fyldes med persille og dild (gem lidt til saucen).
Lægges i et ovnfast fad, og hvidvin eller bouillon hældes ved.
Tilberedes ved 200º i ca. 20 min. afhængig af fiskenes størrelse.
Skyen fra fisken jævnes, og der tilsættes dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiens Tirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!