Logo

Fransk kalvekølle i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg kalvekølle
salt
2 1/2 dl rødvin
1/2 tsk hakket timian
1/2 tsk salvie
1/2 tsk rosmarin
1 tsk hakket persille
1/2 laurbærblad
hvedemel

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid kalvekøllen med salt. Bland rødvin med de hakkede krydderier eller med tørrede. Knus laurbærbladet fint og kom det i. Læg køllen i stegesoen. Hæld vinen ved og sæt stegen i ovnen ved 250ºC i 1 1/2 - 2 timer. Si skyen og jævn den.

Serveres med kogt blomkål eller andre grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!