Logo

Frokostboller glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g lactosefrit fedtstof
5 dl vand
1 pakke gær
2 tsk salt
12-14 dl Semper mel
Sesamfrø

Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og rør gæren ud heri, når det er håndvarmt.
Tilsæt salt og hvedemel. Spar lidt hvedemel til æltningen.
Lad dejen hæve i 30 min.
Ælt dejen igennem og form den til hamburger-boller.
Lad bollerne hæve i 20. min.

Pensl med varmt vand og strø med sesamfrø.
Bages ved 250ºC i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her