Logo

Fuldkornsgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl gryn/korn.
Bland havre, knækket hvede, knækket rug, valset byg, hirseflager og sesamfrø.
Kan også købes færdigblandede i helsekostbutikker.
1/2 dl hakkede rosiner eller anden tørret frugt.
 
Kornene sættes i blød natten over.
Næste morgen hældes vandet fra og 2 1/2 dl vand hældes ved.
Koges 2-10 minutter, alt efter kornsorterne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os