Logo

Fyldte æbler i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4-6 æbler med rød skræl
3-4 spsk honning
50 g hakkede mandler
Flødeskum

Æblerne skal beholde skrællen på og kernehuset udstikkes. Æbler sættes i et smurt ovnfast fad.
Honning og hakkede mandler kommes i hullet i æblerne hvor kernehuset er blevet fjernet og fadet sættes i en 200º varm oven i ca 20 min. eller til æblerne er møre.
Serveres med koldt flødeskum.

Forskelligt fyld:
Smør rørt blødt og blandet med farin og hakkede nødder.
Marcipan.
Rosiner blandet med smør og knust tvebak.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PrinsesserisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os