Logo

Garlic Pork Rashers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g Flæskeskiver
4 tsk olie
400 g røde bønner
3 dl vand
2 tsk soya sauce
2 tsk revet ingefær, fint hakket
2 fed hvidløg, presset
2 tsk Maizena
2 spsk ekstra vand
2 tsk tør sherry

Skær Pork Rashers (flæskeskiverne) i halv og steg dem i olie indtil de er gyldenbrune.

Bønnerne blendes til mos og tilsættes vand, soya-sauce, ingefær og hvidløg.

Pork rashers lægges i en gryde og blandingen tilsættes. Bring i kog og derefter lad simre i 45 min.

Tilsæt Maizena blandet med vand og sherry og rør godt indtil saucen koger og jævnes

Serveres med ris
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!