Logo

Gedde i kryddersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 gedde ca. 1 kg,
salt,
1/2 l fiskefond,
50 g hvede brød uden skorpe,
3 æggeblommer,
vineddike,
50 g korender,
nelliker,
kanel,
ingefær,
muskatblomme,
peber,
safran,
25 g sukker.

Fisken renses og skæres i passende stykker.
Gedden letsaltes og stilles koldt i ca. 1 time.
Fisken steges i ovn på en rist ved 225°C eller under grill.
2 1/2 dl fiskefond og hvedebrød blendes.
Æggeblommerne røres med lidt salt.
Blandingen af fiskefond og hvedebrød kommes i en gryde med resten af fiskefonden.
Saucen tilsættes vineddike, korender og krydderier, koges godt igennem under omrøring.
Saucen lieres med æggeblommer ved svag varme.
Smages til med sukker og vineddike.
Den stegte gedde anrettes på et fad, og saucen hældes over.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os