Logo

God Hønsekødsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 høne a 1500 g,
1 persillerod,
1 gulerod,
1 porre,
100 g selleri,
10 hvide peberkorn,
25 g frisk ingefær
2 laurbærblade,
2 l vand, ,
salt.

Hønen renses og skylles. Grøntsagerne skrælles og skylles. Høne, grønsager og krydderier (- salt) kommes i en gryde. Koldt vand hældes over, og suppen bringes i kog. Suppen skummes, og salt tilsættes (smag til efter ca. 10 min). Låget lægges på, og suppen koges ved svag varme ca. 45-60 min. Høne og grønsager tages op og suppen sies.
(Grøntsagerne kan bruges til fx urtepurèsuppe).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os