Logo

Græsk brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl lunkent vand
30 g gær
3 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 lille æg
300 g pizzamel
200 g hvedemel

Fyld:
50 g soltørrede sorte oliven med sten
100 g smuldret fetaost

Rør gær og vand sammen i en skål.
Tilsæt olie, salt, æg, pizzamel og det meste af hvedemelet.
Ælt resten af melet i dejen, så den bliver blank og smidig.
Lad den hæve lunt og tildækket cirka en 1 1/2 time.
Ælt dejen let igennem og rul den ud med kagerullen i et stort rektangel.
Tag sten ud af oliven og skær dem i mindre stykker.
Læg oliven og feta i en stribe midt på dejen.
Rul dejen sammen på langs ligesom en roulade og form den som en snegl på bagepladen.
Lad brødet efterhæve cirka 30 minutter på bagepladen.
Drys hvedemel over og bag brødet 35-40 minutter ved 200°C på nederste rille i ovnen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikosrisAbrikosris er spændende måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os