Logo

Græsk fladbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g græsk yoghurt (husk at hælde overskydende vand fra)
150 g hvedemel (måske lidt mere måske lidt mindre)
1 1/2 tsk bagepulver
1 knsp salt
 
Varm en pande til medium varme, uden fedtstof.
Bland hvedemel, bagepulver og salt.
Bland dernæst hvedemel-blandingen i yoghurten, lidt af gangen indtil dejen næsten ikke klister mere.
Del den dernæst i to dele.
Drys lidt hvedemel på bordpladen og tryk de to "kugler" flade, ca. 1/2 cm tykke.
Læg dem derefter på den nu varme pande (stadig ingen fedtstof) og lad den stå til fladbrødet har fået en flot brun farve på begge sider.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler bagtSimpel opskift med bagte æbler. Måske kommer man i julestemning når der bruges marcinpan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os