Logo

Græsk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kogte, kolde kartofler
1 spsk citronsaft
1/2 dl olivenolie
1/2 tsk salt
1/2 spsk friskhakket oregano
1 spsk hakket persille
8 sorte oliven
1 hårdkogt æg
Purløg

Skær kartoflerne i skiver.
Pisk olie, citronsaft, salt, oregano og persille sammen.
Skær oliven i skiver og hak ægget.
Vend kartoffelskiver, oliven og æg i marinaden og lad salaten trække et par timer inden serveringen.
Pynt med lidt klippet purløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karameltærte med chokoladeUhm, den er bare for lækker denne tærte - sprød bund, blød karamel og mørk chokolade...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os