Logo

Græsk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kogte, kolde kartofler
1 spsk citronsaft
1/2 dl olivenolie
1/2 tsk salt
1/2 spsk friskhakket oregano
1 spsk hakket persille
8 sorte oliven
1 hårdkogt æg
Purløg

Skær kartoflerne i skiver.
Pisk olie, citronsaft, salt, oregano og persille sammen.
Skær oliven i skiver og hak ægget.
Vend kartoffelskiver, oliven og æg i marinaden og lad salaten trække et par timer inden serveringen.
Pynt med lidt klippet purløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekurv fyldt med honningparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os