Logo

Græskar i wok med tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

olie til stegning
150 gram acajou-nødder
300 gram fast tofu i tern
1 porre i skiver
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk sennepsfrø
2 fed hvidløg, pressede
1 kg græskar i tern
0,5 dl appelsinsaft
1 tsk farin
 
Hæld 1 spsk olie i en meget varm wok og lad det glide op langs siderne.
Svits nødderne under omrøring i 2 minutter, eller til de er gyldne.
Afdryppes på køkkenrulle.
Tofu svitses gyldne under omrøring i 2-3 minutter.
Afdryppes og sættes til side.
Porre svitses blød i 2 minutter, tages op og sættes til side.
Varm 1 spsk olie i wokken.
Krydderierne og hvidløg svitses i jævn varme i 1-2 minutter, eller til sennepsfrøene begynder af springe.
Tilsæt græskar og rør det sammen.
Tilsæt appelsinsaft og farin, bring det i kog, læg låg på og kog i 5 minutter.
Tilsæt tofu og kog uden låg i 5 minutter eller til græskarret er mørt.
Tilsæt porre og rør det hele godt sammen.
Drys nødderne over.
 
Næringsindhold pr. portion: fibre 2,5 gram, kolesterol 0 mg,

 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os