Logo

Græskar-kokossuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Her er en mild og blid suppe. Servér den gerne hvis de efterfølgende retter er meget »hotte«. 4 personer

1/2 stilk citrongræs
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
1/2 kg hokkaidogræskar
3/4 l grønsagsbouillon,
2-3 spsk reven galangarod eller ingefær
1 tsk sukker
2 tsk salt
2 dl kokosmælk
Frisk kværnet peber
1 limefrugt
2 spsk lys soyasauce
2 friske kaffirlimeblade

Hak den nederste bløde ende af citrongræsset. Hak skalotteløg og hvidløg. Skræl græskarret og tag kernerne ud. Skær græskarret i tern og kom dem i bouillonen sammen med citrongræs, løg og hvidløg, reven galangarod eller ingefær samt sukker og salt.
Lad suppen koge Ca. I 5 minutter og purér den derefter i blenderen. Hæld suppen tilbage i gryden. Tilsæt kokosmælken og smag til med peber, limesaft og soya.
Lad suppen koge op og servér den med millimetertynde strimler af kaffirlimeblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakrids-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!