Logo

Græske kalkunfrikadeller med tzatziki og krydderkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 fed hvidløg
0,8 dl rasp
2 dl mælk
1 løg
1 æg
4 timiankviste
40 g feta ost i tern
500 g hakket kalkunkød
20 g soltørrede tomater
4 dl ymer
4 små agurker

Hak feta med timian, hvidløg, soltørrede tomater og løg.
Ingredienserne røres godt sammen, tilsættes æg og mælk, salt og peber og formes som frikadeller og steges på panden.
Kartofler skæres i både og steges på panden før de sammen med frikadellerne bages færdig i ovnen ved 170ºC.
Salaten tilberedes ved at agurk deles og befris for kerner, skæres i tern og blandes med hvidløg og ymer eller A38.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RisfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os