Logo

Grønkålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g grønkålsblade,
1 syrligt madæble
1 granatæble.
Dressing:
2 spsk vineddike,
2 spsk honning
stødt sort peber.

Grønkålen ribbes, skylles og afdryppes i en sigte. Hakkes groft på skærebrædt.
Æblerne skylles og skæres i små tern. Granatæblet skæres igennem, og kernerne tages ud. Grønkål og æbletern kommes i en skål.
Dressingen blandes og hældes over. Granatæblekerner drysses over salaten, der blandes forsigtigt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os