Logo

Grønlangkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg hakket grønkål (gerne frost)
50 g smør
2 dl piskefløde
2 spsk hvedemel
salt, peber, muskat
 
Tø kålen op i en sigte og pres væden fra.
Lad snurre 5-10 minutter i gryde med halvdelen af smørret og hele piskefløden.
Rør en smørbolle af melet og resten af smørret og bland den i grønkålen under omrøring.
Spæd med sky fra skinken (grønlangkålen skal have en fast konsistens).
Smag til med salt, peber, muskat (og evt. sukker) og kog det hele godt igennem.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os