Logo

Grønsagsfrittata 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g bacon
600 g grønsager fx. zucchini, bønner, spinat, fennikel eller blegselleri skåret i mindre stykker
2 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
6 sammenpisket æg
 
Steg baconskiverne sprøde på en varm stegepande ved middelstærk varme.
Tag dem af panden og smuldr dem.
Svits grønsagerne i baconfedt tilsat olie ved middelstærk varme, til de begynder at falde sammen.
Smag til med salt og peber og bland med bacon og æg i en skål.
Hæld blandingen i den varme olie og steg den ene side.
Vend frittataen ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side.
Tag den af varmen, mens den stadig er blød i midten og server straks.

 
Variation: I denne frittata bruges sæsonens grønsager.
Om sommeren er der zucchini, ærter, spinat eller bønner.
Om vinteren kan det være radicchio, fennikel eller blegselleri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her