Logo

Grønsagsret i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne asiatiskinspirede grøntsagsret er hurtig og nem at lave i wok. Den er vegetarisk og indeholder blandt andet sølvbeder, der også kendes som bladbede og mangold.

 

 

500 g friske sølvbede
1 spsk jordnøddeolie
1 presset fed hvidløg
1 tsk fintrevet frisk ingefær
sojasauce
sesamolie
 
Sølvbederne snittes i passende stykker, ca. 5 cm.

Opvarm jordnøddeolien i en wok og tilsæt hvidløg og ingefær.
Steg i et par sek.
Tilsæt sølvbederne og steg dem med i et par min. eller til de er faldet
sammen.
Hæld lidt sojasauce og lidt sesamolie i retten og rør godt.
Serveres straks.
 
Tips: Sølvbedebladene skal endelig ikke tilberedes for længe.
Stænglerne må gerne være sprøde og bladene klart grønne. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os