Logo

Grønsagsterrine 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rå broccoli i buketter
1 kg rå gulerod i stave
1 tsk salt
12 rå æg eller pasteuriseret helæg
1 liter letmælk
400 gram revet ost
1 revet løg
salt, peber
 
Kom broccolibuketterne i letsaltet vand ca. 3 minutter.
Tag dem op og lad dem afdryppe i sigte.
Kog ligeledes gulerødderne i letsaltet vand 4-5 minutter, lad også dem afdryppe.
Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ost, løg, salt og peber, pisk blandingen godt sammen.
Beklæd en form med bagepapir.
Læg halvdelen af broccolien i et jævnt lag med hovederne samme vej.
Hæld ⅓ af æggemassen over.
Læg de kogte gulerødder ovenpå i et jævnt lag og hæld lidt af æggemassen overpå.
Læg resten af broccolien på og slut af med resten af æggemassen.
Pres grønsagerne let sammen.
Bind bagepapir over formen og bag retten i midten af ovnen ved 175ºC ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her