1000 g helleflynder 
25 g salt 
50 g sukker 
10 korntørrede koriander 
¼ tørret rød chili 
1 lille bundtdild 
200 g jævne kartofler (skrællede) 
2 spsk cremefraiche (38 %) 
1 tsk grov sennep 
Saft af en ½ citron 
Salt og peber 
Helleflynderen fileres, men skindet tages ikke af. Læg fiskefiletterne på skindet i et fad. 
Knus korianderfrø og chili og bland med salt og peber. Drys blandingen over filet-terne i et jævnt lag. Lad henstå i køleskab i 1 døgn. 
Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i ½ cm. tykke skiver. 
Rør cremefraiche med sennep, citronsaft, salt og peber og vend kartoffelskiverne heri. 
Anretning: 
Skær fisken i store papirtynde skiver. Snit dilden meget fint og drys den over fiskeskiverne. Læg dem på tallerken eller fad og anret kartoflerne i midten.