Logo

Grillet svinemørbrad med ærtesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
havsalt
friskkværnet sort peber
saften fra en halv citron

1 pose fine ærter, optøes og drænes for vand
1 bæger kvark 5+/0.1-0.5%
1 meget finthakket løg
havsalt
friskkværnet sort peber
saften fra en halv citron
1 knsp. rørsukker.

1 iceberg salathoved, fintsnittes
1 bundt radiser, renses og skives
1 agurk, halveres, befries for kerner og skæres i halvmåner
lidt klippede dildspidser
400 g kogte, kolde, skivede nye kartofler
1 flûtes

Svinemørbraden brunes på en tør pande med en god belægning - evt. en grillpande. Lægges i et ovnfast fad og citronsaften hældes over og mørbraden krydres med salt og peber.
Sættes i ovnen ved 180ºC 10 min. på hver side. Skæres skråt i skiver inden servering. Kvarken røres med løg, salt, sukker, citronsaft og peber og ærterne vendes i.
Salaten blandes godt og flûten varmes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her