Logo

Grillstegt kylling med krydret fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinger á 800 g
salt og peber
1 lille bundt friske løvstikkeblade
1 lille bundt persille
1 citron i skiver
2-3 spsk smør
 
Gnid de istandgjorte kyllinger indvendigt med salt og peber og fyld dem med friske løvstikkeblade og persille samt citronskiver.
Kom et par smørklatter i hver kylling og luk med kødnåle eller sy med ufarvet bomuldsgarn.
Gnid kyllingen udvendig med salt og peber og læg den på ovnens rist over bradepanden.
Fordel smørklatter over og grill kyllingerne ca. 15 cm fra varmekilden i 30-35 min.
En tomatsalat passer fint til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her