Logo

Grunddressing til mayonnaisesalater - 4,5 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Billede: Rejesalat med fennikel
Denne dressing kan anvendes som grunddressing til enhver mayonnaisesalat eller mayonnaisedressing. Anvend den til pastasalat, hønsesalat, hvidløgsdressing m.m, og tilføj selv egnede krydderier og fyld (se forslag nedenunder).
Hjerteforeningen anbefaler, at dressinger og salater maksimalt bør indeholde 6% fedt, og selvom det ikke er slankekost, er det alligevel et udmærket princip at følge.
4 personer
 
2 dl A-38
½ dl fedtfattig mayonnaise 4,5%
½ tsk sennep
salt og peber
1 tsk hvidvinseddike eller citron
 
Alle ingredienserne røres sammen og smages til med salt, peber og vineddike eller citron.
 
Pålægssalater
Tunsalat: Grunddressing, tun i vand, kapers, rød peberfrugt og majs.
 
Kartoffelsalat: Grunddressing, kogte kartofler i tern, hakkede syltede agurker, ærter, tomater, stødt koriander og dild.
 
Rejesalat: Grunddressing, rejer, fennikel, karse og citronsaft.
 
Hønsesalat: Grunddressing, kogt eller stegt kylling, revet æble, karry, sennep og purløg.
 
Næringsberegning pr. person.
Fedt:           2,4 g  4,5%
Protein:        2, 1 g  18e%
Kulhydrat:    36,7g 37e%
Kostfiber:    0,0 g
Energiindhold: 199 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her