Logo

Gulerod-radisepickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ca Rot

2 ½ dl fintskåret gulerod
2 ½ dl fintskåret kinaradis
1 spsk salt
2 spsk sukker
½ dl lagereddike

Udskær gulerod og radise i meget fine strimler. Drys salt over gulerods- og radisestrimlerne og lad dem trække i 10 minutter. Pres forsigtigt vandet ud af grønsagerne med et klæde, skyl og dup dem tørre. Pisk sukker og eddike sammen i en salatskål og vend grønsagerne i. Lad dem marinere i mindst 2 timer inden servering. Bør serveres køligt.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her