Logo

Gulerodssuppe 18 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 løg (150 g)
500 g gulerødder
1 lime
1 fed hvidløg
1 frisk chili
10 g frisk ingefær
2 tsk olie
1 ¼ l grønsagsbouillon
salt og peber
 
1 person:
¼ løg (40 g)
125 g gulerødder
¼ lime
¼ fed hvidløg
¼ frisk chili
2 ½ g frisk ingefær
½ tsk olie
4 dl grønsagsbouillon
salt og peber
 
Sauter finthakket løg, hvidløg, chili (uden frø og hvedemel­lemvægge) og ingefær i olie.
Tilsæt de skrællede og groft udskårne gulerødder og vend godt rundt.
Hæld bouillon på og lad suppen simre til gulerødderne er helt møre - ca. 15 minutter.
Blend suppen og kog den igennem.
Smag til med frisk limesaft, salt og peber og server med groft brød.
 
Tips: Pynt evt. med lidt friske korianderblade.
 
Energi pr. portion: 499 kJ/120 kcal Protein: 18,3% Fedt: 27,2% Kulhydrat: 54,5%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her