Logo

Havregrød af flager / gryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl havreflager
6 - 8 dl vand
1 knivspids salt

Rist havreflagerne på en tør pande til de dufter som nødder, eller brug dem som de er.
Tilsæt koldt vand og salt og kog ved svag varme i 30 min.
Husk: havreflager skal altid lægges i koldt vand og varmes med op til kogepunktet.

Variation: et udskåret løg kan koges med. Kombiner evt. 2 dele havregryn til 1 del kogte brune ris.
Havregrød kogt med müesli, rosiner, og bygsirup smager også dejligt som
morgenmad, når vejret er koldt.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegte KanelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os