1 kg  hakket hellefisk
10 g  løg, finthakket
2 tsk  citronskal
2 spsk  cremefraiche 18%
2,5 dl  rasp
4 burgerboller med sesam
8 salatblade efter eget valg, groft snittet.
12 tynde tomatskiver
12 skiveragurk
1 lille løg, skåret i tynde skiver
 
mayonnaise: 
1 æggeblomme
1 spsk  estragon vinaigre
½ tsk  dijon sennep
2,5 dl  olivenolie
 Salt
 Peber, friskkværnet
3 spsk  friskhakket estragon
Læg den hakkede fisk i en skål, tilsæt løg, citronskal, cremefraiche og rasp, ælt med hænderne til dejen er godt blandet, del farsen i 4 lige store  bøffer og form dem godt.
Smelt smør i en tykbundet stegepande og steg bøfferne i 7 minutter eller til de er gyldne og gennemstegte. Kom tomatskiver, agurkeskiver og løgringe på under-
bollen med lidt salat på toppen, herefter "fiskebøffen", slut af med en god klat estragon mayonnaise og placer overbollen. Samme procedure for de andre burgere.
Estragon mayonnaise:
Kom æggeblomme, halvdelen af vinaigren og sennep i en lille  skål, pisk det sammen i 1 minut, kom olien i lidt ad gangen, pisk hele  tiden til blandingen bliver tykkere, hæld resten af olien i, i en tynd stråle, og fortsæt med at piske til al olien er optaget, rør resten af vinaigren, salt og peber i, sammen med de hakkede estragon blade.