4 oksebøffer a 180 g 
saften af 1 citron 
3 dl vand 
salt og peber 
1 dl fløde 
1 spsk  HP-sauce 
1 spsk  Worchestersauce 
et par spsk  olie 
 
Bøfferne krydres med salt og peber. 
Du skal bruge fint salt - ellers bløder kødet. 
Bøfferne steges i olien på en varm pande ca. 4 min. på hver side. 
Tag bøfferne afpanden og hæld fedtet fra. 
Kom citronsaften på panden sammen med vand og lad det koge godt igennem. 
Hæld fløden ved og smag til med HP - og Worchestersauce. 
Anret bøfferne med saucen, klip purløg hen over og server med: 
 
Stegekartofler 
Kartoflerne skrælles og koges i 15 min. Derefter steges kartoflerne færdig på en pande med smør eller olie i 10-15 min. med salt, peber og et lille drys sukker.