Logo

Hindbær-jordbær-solbær-alliance

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hindbær
1 kg jordbær
1/2 kg solbær
1 1/2 kg sukker
3 tsk Rød Melatin (geleringsmiddel)

De skyllede bær varmes langsomt under låg, til de safter. Bærrene koges i fem minutter. Det meste af sukkeret drysses i og koges med i yderligere fem minutter. Melatin og resten af sukkeret blandes godt. drysses i under omrøring og koges i marmeladen i to minutter. Marmeladen hælde i Atamon-skyllede glas.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vild ris à la mandaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os