Logo

Hindbær-jordbær-solbær-alliance

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hindbær
1 kg jordbær
½ kg solbær
1 ½ kg sukker
3 tsk Rød Melatin (geleringsmiddel)

De skyllede bær varmes langsomt under låg, til de safter. Bærrene koges i fem minutter. Det meste af sukkeret drysses i og koges med i yderligere fem minutter. Melatin og resten af sukkeret blandes godt. drysses i under omrøring og koges i marmeladen i to minutter. Marmeladen hælde i Atamon-skyllede glas.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her