Logo

Hindbærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

ca. 1 portion

1 kg hindbær
saften fra 1/2 citron
750 g sukker
1/2 tsk Atamonpulver

De rensede bær overhældes med citronsaften, bringes langsomt i kog, og koger i 4-5 min. under låg.

Straks når der er slukket, røres sukker og Atamon i.

Syltetøjet hældes på varme glas, og bindes til med det samme.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælkskoldskål med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os