Logo

Hindbærsyltetøj 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg faste hindbær
1 1/4 dl vand
650 g sukker
1 tsk citronsaft eller Citrus Nekta
1 tsk Rød Melatin
 
Vand og sukker varmes langsomt, så sukkeret smelter, før lagen koger. Bærrene hældes i. Citronsaften tilsættes.
Når lagen perler i kanten, holdes bærrene svagt i kog i 5 min.
De løftes op med hulske i Atamonskyllede glas.
Melatin og 1 spsk sukker blandes godt, drysses fint ud over den kogende lage og røres deri. Kogetid: 2 min.
Lagen hældes over bærrene. Der lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Poulard med spændende fyld + IskaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os