Logo

Hindbærsyltetøj med ribs - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg hindbær

3/4 kg ribs

1 kg sukker

konserveringsmiddel

 

Nib og pil ribs og hindb.ær. Kom dem lagvis i en gryde med sukkeret. Sæt det over svag varme, til bærrene begynder at safte. Kog i 5 minutter og skum syltetøjet. Tilsæt konserveringsmiddel og hæld det på rene glas.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengsmedalje med moccacre­me, Chokoladetærte...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os