Logo

Hindbærsyltetøj med vanilje - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg hindbær

3/4 kg sukker

1 stang vanilje

konserveringsmiddel

 

Hvis man har mulighed for det, er skovbær de bedst egnede hertil.

Halvdelen af de pæneste bær tages fra og kommes i en gryde.

Resten pure­res og røres sammen med sukkeret.

Denne blanding koger i 5 minutter.

Det hældes over de hele bær i gryden og det står til næste dag på et koldt sted. Bring langsomt syltetøjet til kogepunktet med den flækkede vaniljestang.

Tag det fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.

Hæld straks på rene glas og luk til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk plumbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os