Logo

Hirsegrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl vand
1 dl hirseflager
1 tsk olie eller mælkefri margarine
8 mål Nutramigen

Rør vand og hirseflager sammen i en lille gryde,
kog ved middelvarme i 2-3 min
Rør fedtstof i
Afkøl til spiseternperatur (max. 40°C)
Rør Nutramigen-pulveret i grøden
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvekoteletter med linser + Clafoutis med rabarberKalvekød er magert, og din kan krop bruge de nyttige proteiner til at opbygge muskelmasse...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os