4 stk tykke svinekoteletter a 125-150 g
Marinade:
1 stor dåse ananasringe
1 dl honning
1 spsk sød fransk sennep
1 tsk karry
¼ tsk chilipulver
3 løg til garnering
Hæld væden fra ananasen, men gem lidt til marinaden.
Rør ananasvæden sammen med honning, sennep, karry, salt, peber og chilipulver.
Hæld marinaden i en tyk plast/frysepose og læg koteletterne i.
Luk posen og læg den i køleskabet i 1 time, gerne natten over.
Tænd ovnens grill.
Tag koteletterne ud af posen og dup dem helt tørre.
Grill dem 6-8 min. på hver side, alt efter hvor tykke koteletterne er.
Læg ananasskiverne i ovnen når der mangler 1 minut af grilltiden.
Anret de grillede koteletter på et fad eller en tallerken, og læg ananasringen ovenpå.
Husk: Koteletterne skal være gennemstegte inden de serveres.