Logo

Honning marinerede koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk tykke svinekoteletter a 125-150 g

Marinade:
1 stor dåse ananasringe
1 dl honning
1 spsk sød fransk sennep
1 tsk karry
¼ tsk chilipulver
3 løg til garnering

Hæld væden fra ananasen, men gem lidt til marinaden.
Rør ananasvæden sammen med honning, sennep, karry, salt, peber og chilipulver.
Hæld marinaden i en tyk plast/frysepose og læg koteletterne i.
Luk posen og læg den i køleskabet i 1 time, gerne natten over.

Tænd ovnens grill.
Tag koteletterne ud af posen og dup dem helt tørre.
Grill dem 6-8 min. på hver side, alt efter hvor tykke koteletterne er.
Læg ananasskiverne i ovnen når der mangler 1 minut af grilltiden.
Anret de grillede koteletter på et fad eller en tallerken, og læg ananasringen ovenpå.

Husk: Koteletterne skal være gennemstegte inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her