Logo

Horn uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 dl lunken vand
50 g gær
1 dl flydende Becel
2 æg
1 tsk salt
30 g sødemiddel ( pulver )
ca. 500 g hvedemel ( 10 dl ) Fyld
abrikosmos el. sveskemos
æg til pensling
 
Gæren opløses i det lunkne vand, og resten af ingredienserne blandes i (hvedemel og sødemiddel blandes og kommes i til sidst).

Del dejen i 3 dele, der hver rulles ud til en pandekage og skæres ud til 8 trekanter, hvorpå der lægges en teske fyld.
Sæt dem på en plade med bagepapir og lad dem hæve i 45 min.
Pensl dem med sammenpisket æg, og bag dem i 7-10 min. ved 225°C.
Fyld:
Tørrede abrikoser/svesker lægges i blød natten over i lidt vand, koges til en mos uden sukker ( de er søde i sig selv ).
Kom evt. mosen i en blender, og lad det blive kold.
 
Tips: Dejen er også velegnet til boller m.m. Er fryseegnet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!