
3 spsk smør og olie 
1,5 spsk karry 
400 g kalkunbryst i strimler 
320 g skyllet og afdryppet bulgur (ca. 4 dl) 
8 dl grønsagsbouillon 
6 porrer i 1 cm tykke ringe (ca. 600 g) 
1 tsk groft salt 
1 dl friskpresset appelsinsaft 
Pynt: fintsnittet porre 
Tilbehør: 150 g mangochutney 
sojasauce 
 
Lad smør- og rapsolien blive gylden i en sauterpande. 
Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kalkunkødet i ca. 2 min. 
Tag kødet op og hold det varmt. 
Kom bulgur i panden og svits i ca. 1 min. 
Tilsæt bouillon og lad bulguren koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt porreringe og salt og kog videre, stadig ved jævn varme, men uden låg i ca. 5 min. Vend kød og appelsinsaft i retten og smag til.
 
Ved serveringen: Hæld kalkunretten i et dybt fad og pynt med fintsnittet porre.
Fryseegnet: Nej.