Logo

Hurtigt syltede agurker - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkerne skal ikke saltes først, men overhældes straks med en salt-og sukkerkrydret eddikelage.

 

1 kg små agurker

Lage:

½ liter eddike

300 g sukker

125 g fint salt

2 spsk hele, gule sennepskorn

dildkroner

konserveringsmiddel

 

Vask og tør agurkerne og skær dem i l ½ cm tykke skiver.

Kom agurker, sennepskorn og dildkroner lagvis i rene glas.

Rør eddike med sukker og salt, til begge dele er helt opløst heri.

Tilsæt konserveringsmiddel og hæld det over agurkerne.

Luk straks til.

Lad dem trække et par uger, før der spises af dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her