Logo

Husets citrusmarmelade - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tyndskallede appelsiner

2 tyndskallede citroner

1 ½ liter vand

1 ½ kg sukker

1 spsk citronsyre

konserveringsmiddel

 

Vask citrusfrugterne og skær dem i kvarter, skær dem herefter i tynde skiver.

Fjern kernerne.

Kom frugten i en skål og hæld vandet på.

Lad frugten stå til næste dag.

Kog frugten i iblødsætningsvandet under låg i ½ time.

Tag låget af og rør sukker og citronsyre i.

Kog marmeladen yderligere 1 time, eller til en dråbe af lagen er sirupsagtig.

Tilsæt konserveringsmiddel og hæld mar­meladen på rene glas. Luk straks til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her