Logo

Hvidkål med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g smør,
600 g snittet hvidkål,
100 g syrligt madæble i tern,
2 spsk vineddike,
hvid peber,
2 tsk fennikelfrø,
salt,
1 spsk råsukker.

Smørret kommes i en gryde og bruser let uden at tage farve, hvidkålen kommes i og sauteres. Der skrues ned på lavt blus.
Vineddike, peber, fennikelfrø, salt og sukker tilsættes.
Retten koges - rør af og til i gryden - i ca. 20-30 min. Smages til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme-is - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!