Logo

Hvidløgsristede ristede hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kogte afkølede pillede hummerhaler
1 dl olivenolie
saft af 1 citron
1 HELT presset hvidløg
salt
 
Opvarm olien og bland halvdelen af det hakkede hvidløg i.
Må ikke blive brunt.
Tilsæt så hummerhalerne og svits dem et par minutter heri.
Hældes rygende varme over i et fad.
Drysse med resten af hvidløgene og dryppes med citronsaften.
Serveres til ristet brød med salat og evt. mayonnaise.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FigensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os