Logo

Hyben/æble/ingefær marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g ingefær
150 g gulerødder
saft af 4 citroner
den gule skal af 1 citron
150 g rensede hyben
2 æbler
1 kg syltesukker
 
Skræl ingefær og gulerødder og skær dem i tynde strimler.
Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker.
Kog frugt og grønsager mørt under låg.
Blendes og kommes tilbage i gryden sammen med syltesukker.
Varmes op under omrøring og koger i 5 min.
Skum marmeladen og lad den køle i 15 min.
Hældes på skoldede glas og opbevares køligt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærsirup med citronDenne nemme og lækre sirup med blåbær og citron kan for eksempel bruges i desserten, som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os