Logo

Hyldebærmarmelade - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg ribbede hyldebær

1/2 kg syrlige æbler

1 dl appelsinsaft

1/2 kg sukker

geléringsmiddel

 

Kom hyldebær og æbleterninger i en gryde med appelsinsaft.

Bring det i kog og tilsæt sukker.

Kog ved jævn varme i et kvarter.

Tag gryden fra varmen og tilsæt geléringsmiddel for marmelade.

Hæld på rene glas og luk til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os