Logo

Hyldeblomstgele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

7 dl hyldeblomstsaft
skal og saft af 2 citroner
1 kg syltesukker


Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt.
Skær skallen in tynde strimler.
Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad
det koge i 10 minutter.
Tag kasserollen af varmen.
Skum gelen, og lad den stå i 15 minutter.
Hæld gelen på skoldede glas, som straks bindes til.
Opbevares koldt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os