Logo

Hyldeblomstmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hvis du vil lave hyldeblomstmarmelade, så gem kvaset fra hyldeblomstsaften, kom det i en foodprocessor og hak det meget fint, gerne sammen med yderligere et par citroner skåret i tynde skiver. Kom det i en gryde sammen med en masse sukker og kog det til det bliver marmeladeagtigt i konsistensen.
Nu har du den mest velsmagende, hyldeblomstcitrus marmelade du kan forestille dig - fra naturen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bær med vanillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os