Logo

Indbagt høne med salvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
125 g smør
1 æg
ca. 1/2 dl koldt vand
1/2 tsk salt
Fyld:
1 kylling, ca. 1 kg
50 g bacon
salt og peber
salvie
Pensling:
sammenpisket æg

Dejen æltes let og stilles køligt et par timer.
Kyllingen deles i fire dele - rygben, vingespidser, hals m.m. skæres fra og koges til fond.
Bacon skæres i tynde skiver.
Dejen udrulles i 1 cm. tykkelse og deles i fire firkanter, salvieblade lægges på dejen.
Sort peber og lidt salt drysses på kyllingestykkerne.
Kyllingestykkerne omsluttes af bacon og lægges på salviebladene. Dejen svøbes omkring kylling og fyld.
Bages i ovn ved 180ºC i ca. 45 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!